به گزارش گروه خواندنی های مشرق، نتایج محققان آمریکایی نشان میدهد افزودن گردو به برنامه غذایی موشهای آزمایشگاهی، خطر ابتلا آنها به سرطان سینه را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد.
به گفته سرپرست تحقیقات، در بررسیهای ژنتیکی اثبات شد که گردو فعالیت چندین ژن مرتبط با شکل گیری سلولهای سرطان سینه را در موشهای آزمایشگاهی تغییر داد. تغییر ژنها در انسانها نیز به همان گونه است و مصرف گردو تاثیر یکسانی بر کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در انسانها دارد.
میزان گردوی اضافه شده به برنامه غذایی موشهای آزمایشگاهی برابر با مصرف حدود شصت گرم گردو در برنامه غذایی روزانه برای انسانها بود.
به گزارش برنا، یافتههای این تحقیق نشان میدهد افزایش ویتامین ای (E) عامل اصلی در کاهش خطر رشد غده سرطانی است و اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو عامل کاهش خطر ابتلا به سرطان محسوب نمیشوند.